На пръв поглед инвестирането може да изглежда сложно и страховито. С пазар който постоянно се движи, има доста фактори, които да се вземат под внимание и да бъдат изучени, и отделно елемента за човешката психология не е за подценяване. Звучи като трудна задача? А не би трябвало.

Option Banque е Водещ Брокер на Бинарни Опции, който Ви предлага да отворите сметка с най-добрите продукти и услуги и уникалната възможност за 'Търговска Застраховка'.

Точно така, правилно прочетохте!!!! За да помогнем на клиентите си да стартират пътя си на инвеститор продуктивно, им предлагаме тази уникална възможност. Отворете Вашата сметка днес и първоначалните ви сделки са 100% застраховани.

Подробности за Офертата

` ` ` `
Депозит Брой застраховани сделки

Инвестирана Сума

$100 - $299 5 $10(min) - $30(max) per trade
$300 - $499 7 $20(min) - $35(max) per trade
$500 - $999 10 $25(min) - $50(max) per trade
$1000 and above 25 $50(min) - $200(max) per trade

Подлежат на гореспоменатите правила и условия. В случай, че дадена сделка приключи не според прогнозите Ви, ние Ви връщаме сумата, която сте инвестирали. Когато Вашите сделки са на печалба, продължаваме да работим по обичайния начин. Ето КОЛКО е лесно.

Говорете с нашия екип сега и започнете да инвестирате напълно без риск. И преди да си мислите, че това е всичко, което можем да Ви предложим, ето още какво получавате като наши клиенти:

  • Депозит Бонус
  • Безплатни образователни материали
  • Достъп до ексклузивни опции, налични единствено и само за нашите клиенти
  • Добре информиран и упълномощен отдел поддръжка на Клиента, на Ваше разположение 24/5
  • Безопастност на Вашия Капитал
  • И още много!

Отворете Вашата сметка днес и първоначалните ви сделки са 100% застраховани.

Започнете да търгувате в Option Banque, за да видите какво можем да направим за Вас!